njaae

Självklart bröt jag mitt löfte och klev upp ut sängen långt innan jag vart klar med minst en fråga. Jag har fortfarande inte hunnit klart med någon fråga. Men nu är jag uppe i 1063 ord. Det är ca: 1500 ord kvar.

Jag såg en kass skräckfilm en gång, den heter the mist. I den kommer det en farlig dimma. Utanför mitt fönster var det en liknande dimma häromdagen. Jag tog en bild:


hemtenta

Kommer jag bli en bra lärare för att jag skriver en trött hemtenta? Svaret är såklart nej. Man måste göra detta för att bevisa att man har lärt sig något.

Idag ska jag inte gå upp ur min säng innan jag är klar med minst en fråga på hemtentan.


orginal delux

Igår ringde jag en tjej som heter Jane, hon säljer en soffa och ett soffbord för 300 pix. Ett soffbord har jag redan, men det ingick i paketet. Så om nån vill ha ett soffbord i bok eller ek. Skulle kunna vara björk med. Det är ett ljust träslag.

Ikväll så ska jag sitta som in i helvete i soffan, under tiden ska jag konsumera diverse berusningsmedel och spela tv-spel.


skolan?

Jag vaknade alldeles nyss helt av mig själv efter jag har sovit uppskattningsvis 7 timmar. Igår kväll tänkte jag skita i föreläsningen och bara sova bort halva dagen, så vafan! Varför vaknar jag nu?
Nu måste jag hitta något  att göra som känns som en bra ursäkt att inte gå på föreläsningen.


hooked

Manestreem.
Det ska böjas i tid den som kroken skall bli.


pöka

Nicklas har pökat på en bänkpress!

dreams man

För någon vecka sen drömde Chrille här på klubben om att Lars-einar mot Chrilles vilja smekte hans pung. Pungsmekandet höll på sålänge i drömmen att Chrille började känna ett obehag. Kallsvettig vaknade Chrille och inbildade sig att hans taklampa var huvudet på Lars-einar. När han sen började känna efter hur pungen mådde så hade han otroligt ont i pungen.


not the same





Man skriver lite, man kollar lite tv, man försöker skriva lite, man kollar en film, man går på toa och fastar med rocky, man försöker skriva lite. Så är livet på döden om man är som jag. Christoffer och Thom är på Snerikes som man kan förkorta Sner tydligen.

RSS 2.0