Krig

Igår kväll var det strömavbrott i Flogsta, strömavbrottet varade aslänge och det gjorde även snöbollskriget som ett gäng studenter startade. Troligen utbytessudenter. Folket klarade av att hålla stämmningen gemytlig och vänlig trots många läskiga vrål och hårt kastade snöbollar.
Jag har alltid gillat att provocera folk och även ibland skada andra männsikor, helst ska jag inte få någon som helst skuld för det hela heller, detta lyckades jag med! Jag kasta en stenhårt kramad ispärla rätt i fejjan på en dussintjej med vit mössa, hon föll handlöst i backen och efter ett tag kom hennes kompisar stöttande med tjejen med vit mössa mellan sig. Hon grät och såg ut att vara i stor smärta. Mission complete liksom.

http://www2.unt.se/avd/1,1826,MC=6-AV_ID=832547,00.html

arg lapp

Igår satt det en lapp på mitt skafferi i korridorsköket som man efter många om och men kunde tyda en text ur. Det stod något i stil med att du måste hålla ordning i köket för annars sprids sjukdomar som diarré. Jag tänkte snabbt ut att jag inte har stökat ner något alls.
Det satt även en lapp på mitt skåp där det stod "Kitchen Lord".
Jag fick skäll av en tjej i korridoren och jag blev tvungen att be om ursäkt till någon som hade städat.

Kitchen Lord betyder i vår korridor att man ska vara den som håller ordning i köket. Man är Kitchen Lord i en vecka, efter sin vecka roterar man medsols.

Bristfällig kommunikation!!

Tagga

Jag som van facebookare är förstås införstådd med taggning och syftet med det. Men som van läsare av aftonbladets webtidning förstår jag inte deras tagg-funktion. Är det meningen att man ska ta en bild på en tagg och sen få en film? Det verkar ytterst fånigt. hjälp.

chatt

frida - hem? då missar du ju en miljon goda kakor!
robert i Uppsala - jag vet
robert i Uppsala - jag missar även en klassfest, känns skönt
frida - äh, överskattat att vara med på saker. eller
robert i Uppsala - japp
frida - http://www.youtube.com/watch?v=PQIBTDwNapw handklappspop möter bowie. det du
robert i Uppsala - http://www.youtube.com/watch?v=qGzym42eHk0
frida - nice. nej ska jag bege mig mot uppsala minsann. good day

Konversationer över webben är alltid fylligt härliga och varma. hoppas telefonin lägs ned och chattandet kommer bli det ända sättet att kommunicera.

Tjuvlyssnat på Facebook

Johannes Räihä skrev klockan 09:12 igår: både du och karl är välkomna till min instutition för bubble shooter-skadade där vi tar hand om er och erbjuder er både fysisk och psykisk experthjälp, rådgivning och även rekommendation angående "livet efter" bubble shooter. det knarkas inte alls i närke faktiskt, det skulle vara snö isådanafall. hur gick tentan?

Ida Serdén skrev klockan 12:57 igår: vad skönt att höra att det finns hjälp att få. Har det snöat!? Det gick inte alls, jag ska göra den vid andra tillfället Hur går det med glöggen? :)

Johannes Räihä skrev klockan 16:11 igår: haha ja, oroa dig inte. det finns alltid hjälp att få! jaså, du struntade i tentan? det var rocknroll alltså. glöggen går skitbra, smakade lite igår och det är ett riktigt sting i den. du borde smaka nångång. det smakar jul som fan.


Polback slutar blogga.

Jag läste nyss att Fredrik Polback som bloggar för Meny i Nerikes Allehanda ska sluta blogga. Det känns tungt. Hans blogg var en utav dom på Meny-sidan som jag läste dagligen. Nu kommer mitt surfuniversum rasa! Vad ska jag fylla ut surfluckan med?


RSS 2.0