Veckoslut

Det var sjukt segt att resa från Uppsala till Kumla i fredags! På bussen till Enköping satt det en tjej och pratade med en annan tjej, och när den första tjejen hade slutat en mening så gapande hon onödigt stort och såg mallig ut, och så höll det på under hela bussresan på 40 minuter. Vafan! Sen var bussen en aning sen till tågstationen i Enköping och alla som skulle med tåget fick springa så fort de kunde och det gjorde jag med, bara för att komma fram till tåget som var fullt som en bil med urfattiga afrikaner som flyr från ett inbördeskrig. Vafan!

Och ja! Jag var den mest eftertrakdade killen på hela Klubb Z! Oj vad jag hade brudar runt mig hela tiden! Valde dock den bästa!
Uppsala brudar, here i come!


konstigare

igår vat de pictionary på schemat, allt slutade med världens konstigaste och stelaste minuter.
nu vet jag vad jag inte ska göra nästa gång det är pictionary på schemat.

Bra citat från Frida igår: "En riktig man vänder tillbaka".
En riktig man är något att vara!


natten.

Mjölk innehåller tryptofan, en aminosyra som är viktig för produktionen av hormonet serotonin, som i sin tur styr trötthet. Andra källor till tryptofan är ägg och kött. Vi har lättare att tillgodogöra oss tryptofan ur varma källor, varför varm mjölk är bättre än kall dito.


tjejblogg

Det är mer okej att blogga om vissa än vad det är om andra. Det gillar jag.

Duggan i morgon öl igår

Igår var det Snerikes imorgon är det dugga. Nick och jag köade till Snerikes sen kom Ponuts, då köade jag, Nick och Ponuts till att det var 4 stycken framför oss i kön då valde jag att gå ur kön. Min tanke var att Nick och jag utan någon mellanhand i form av Jocke, Thom eller Finnen inte skulle fungera och jag skulle säkert dö av tristess.

Sen stötte jag på Honken på väg hem och vi drog till Palermo, jag fick höra nu att Nick har något slags hat mot Palermo, speciellt om man är där med Honken och Lars-Einar.
Så idag är jag som David enligt Nick.


grafikkortet går inte att få igång.

Just nu på klubb död så försöker Nicklas att få igång grafikkortet på sin dator som han nyss har formaterat om. Samtidigt på tvn är det tv4-repotage om travhästar. Nicklas gnuggar sin hand mot sitt huvud och läser högt på knackig engelska "Could not loacate..". 



Nyfödd och skitnödig

Nu har två bloggar startats inom samma timme i samma lokal på samma nätverk.
alvbåge

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0