leenden

Vad är grejen med folk som går runt och ler? Är dom glada, stöter dom på en? De ser ut som att de nyss har sålt allt sitt gamla smör och sedan tappat pengarna för att sen igen hitta dom i en ficka utanpå sin lilla äckliga midjejacka där de även har sin flashiga mp3-spelare.

Man vill bara ta en kniv och skära upp deras mungipor så att de se ut som Heeathf Läädggerj som clownen!
Eller sparka dom på smalbenet och skrika: Skrattar bäst som skrattar sist, vanliga männsika!

Eller?

Med stjärten utåt

Igår försökte Stefan desperat få med med på "galna" upptåg där alkoholen skulle flöda. Jag tackade lugnt nej och sa att jag skulle skriva min mini-rapport, det var strax efter detta något hände, ett litet litet barn av ondska i mitt hudvud började kasta grus på de mest obskyra och uppenbarligen helt fel hjärnceller.

Jag såg två filmer, gick och köpte chips och dip, åt upp chipsen och dipen, såg på handbollen, såg på p3guld galan (glamour), sov, vaknade, gick och spelade tv-spel till klockan halv 5.
Det är nu som jag börjar tro att min självdiciplin inte bara vänt mig ryggen utan även böjt sig framåt och särat på sina sladdriga skinkor.

Här under ser man sommar och öl, härligt enligt många.


Här under ser ni vinter, kallt och jävligt, och öl.



Inte konstigt att man får ont i skallen och utrymmet mellan ögonen och kindbenet sväller upp till en tjock röd deg. Hoppas växthuseffekten skyndar sig så vintern försvinner!

flogsta

Jag, Filip och den nya tjejen i korridoren Caroline fick inatt för oss att slå sönder saker med golfklubba. Jag vet, detta är sjukt corny men Filip var full och jag hade precis druckit en öl så jag kunde låtsas.
Först ut var Filip och två gamla vhs filmer(ja, dom innan dvd'nö) han totaldemolerade båda två, nästa man till rakning var jag som slog iväg 3 värmeljus och jag slog längst.
Sen var det dags för Caroline, och ja vad ska man säga, tjejer är inte helt kanonbra på sport va?
Ett plus i kanten för hennes golfbakgrund.

Tidigare under kväller så testade vi att SodaStreama vin också, resultatet vart sisådär. Det fick en smak av banan.

RSS 2.0